Inlocuire tablou electric

Montarea sau schimbarea unui tablou electric este o operatiune delicata care nu trebuie lasata la mana oricui sau ignorata. Suna la 0757 247 247 pentru a rezerva echipa noastra de electricieni care poate realiza orice operatiune care implica instalarea, reparatia sau mentenanta unui tablou electric.

Ce este tabloul electric?

Tabloul electric este „creierul” unei instalatii electrice si o mare parte din probleme care apar intr-un sistem electric vor fi de aici. Tabloul electric contine sigurantele circuitelor electrice care pot sari, dar si alte elemente precum protectie la socuri de tensiune, siguranta generala, sonerie sau intrerupator pentru oprirea soneriei.

Daca in acest moment locuinta taeste echipata cu un tablou electric de tip vechi este recomandata inlocuirea cu un tablou electric modern care asigura siguranta familiei tale, mai putine probleme si defectiuni si interventia mai usoara in cazul unui scurtcircuit sau a unei alte probleme.

Echipa de electricieni 24/7 poate instala un tablou electric cu dispozitive de protectie diferentiala care intrerupe automat alimentarea cu energie electrica in unele cazuri:

  • Cand se foloseste un aparat electric cu impamantare defectuoasa.
  • Daca se atinge din greseala un conductor care nu este izolat.
  • Daca este folosit un aparat electric ce are cordonul de alimentare defect sau ciupit.
  • In caz de inundatii sau infiltrari de apa.

Sau in alte situatii care pot afecta siguranta ta sau a copilului tau.

Electricienii nostri cu experienta de peste 5 ani in acest domeniu pot interveni in orice tip de problema care implica tabloul electric al unei locuinte si o pot rezolva in timp util, fara ca tu sa trebuiasca sa intervii. Echipa noastra se ocupa de evaluare si montare sau reparatie si chiar de achizitionarea pieselor necesare. Iti vom recomanda intotdeauna cea mai buna solutie si iti vom oferi variante avantajoase.

Poti chema oricand echipa Electrician 24/7 sunand la 0757 247 247. Asigura-te ca ai instalat cel mai eficient tablou electric si ca ai pe cine sa chemi in cazul in care este necesara o interventie.

In cele mai multe cazuri in care ramai fara curent electric, problema se poate rezolva prin interventia rapida la tabloul electric, iar echipa noastra este disponibila non stop.