Retele electrice de apartament

Apartamentele construite inainte de 1989 sunt cu siguranta renovate de cel putin cateva ori in ultimele doua decenii, dar foarte multe dintre acestea sufera la un capitol: cel al instalatiei electrice.

Instalatia electrica imbatraneste in timp, dand numeroase batai de cap proprietarilor. De multe ori se ajunge la improvizatii foarte periculoase.

Solutia cea mai buna este schimbarea in totalitate a unei retele electrice de apartament.

 

Reteaua electrica din apartamentul tau are mai mult de 20 de ani?

Reteaua electrica dintr-un apartament ar trebui schimbata sau cel putin inspectata daca are mai mult de 20-25 de ani.

In functie de standardele dupa care a fost construit apartamentului, o astfel de operatiune poate fi relativ simpla, daca firele electrice au fost ingropate in tevi sau in lacasuri speciale sau poate fi o operatiune ceva mai complicata daca instalatia electrica este ingropata pur si simplu in perete. De aceea, schimbarea unei retele electrice de apartament este indicat sa se grupeze cu o renovare a apartamentului deoarece va fi nevoie ca dupa electrician sa fie chemat si un zugrav.

Handyman 07 ofera solutii complete!

Handyman 07 ofera solutii complete de schimbare sau reparatie a unei retele electrice de apartament, indiferent de marimea acestuia.

O astfel de operatiune este de obicei si o buna oportunitate de a redimensiona reteaua electica, de a fi adaugate sau mutate prize pentru a scapa cat mai mult de cabluri din casa si de a inlocui tabloul electric cu unul modern si mai sigur.

Primul pas facut de specialistii Handyman 07 este de a evalua si a propune solutii in functie de dorintele proprietarului.

Principalele lucrari  ce vor fi efectuate:

  • Schimbarea conductorilor vechi, care de obicei sunt de aluminiu, cu noi conductori de cupru sau dezafectarea instalatiei vechi care uneori poate ramane ingropata in perete fara a mai fi utilizata.
  • Crearea canalelor in care va fi ingropata instalatia electrica in functie de pozitionarea prizelor.
  • Montarea dozelor si realizarea conexiunilor electrice necesare.
  • Verificarea si daca este cazul, inlocuirea tabloului electric.

Pe langa schimbarea unei retele electrice de apartament, se poate face si ingroparea in perete, pe canale speciale, a cablurilor pentru conexiunile la internet, a cablurilor TV sau a cablurilor altor sisteme cum ar fi cele de alarma, interfon sau monitorizare.

Pentru lucrari complexe, apeleaza cu incredere la electricienii Handyman 07. Ne poti contacta non stop la 0733 33 33 33 sau prin formularul de contact.