Ce spun clientii Electrician247 Bucuresti

Am avut o problema cu scurgerea de la cada sau mai precis o infiltratie de sub cada. Prin intermediul companiei de asigurari unde in polita de asigurare pentru casa am si asistenta gratuita la domiciliu am gasit instalatorii 247. Au venit doi instalatori, au spart o gaura aprox 30x30cm sub cada si au inlocuit niste garnituri la sifon. La final au montat o usa de vizitare pentru viitor…totul gata intr-o ora si jumatate. Am solicitat sa imi monteze si o baterie la chiuveta, baterie pe care tocmai o achizitionasem si chiar nu aveam cu cine sa o montez. Servicul a fost rapid, pret corect si cu siguranta voi mai apela. Va recomand echipa de instalatori care a fost la mine.

Oana

Am avut nevoie de un instalator sa imi monteze un calorifer portprosop in baie si dupa ce am apelat printr-o cunostinta la un instalator batran, care m-a amanat de trei ori cu lucrarea, am decis sa caut pe net. Am selectat una din oferte, sincer nu aveam alt criteriu decat vocea care mi-a raspuns la telefon, mult mai prietenoasa decat celelalte variante (care aduceau foarte mult cu instalatorul batran care ma amanase deja de trei ori). A venit o echipa de doi instalatori care au montat caloriferul in maxim o ora cu tot cu modificarea tevilor si mi-au cerut 150 lei cu factura si garantie 12 luni pentru montaj. Rezonabil si prompt.

Ioan

Datorita cheltuielilor cu intretinerea am decis sa imi montez o centrala termica proprie. Am gasit intamplator pe net, cred ca un anunt echipa de instalatori 247.
Am sunat si au venit doi tehnicieni, un inginer si un instalator, au facut o evaluare si a doua zi am primit un pret cu ce inseamna documente necesare, instalatie gaz, pret si montaj centrala, realizare instalatie termica in interior. Totul la gata fara sa ma puna pe mine sa fac nimic. Exact ce aveam nevoie. Recomand ++

Virgil